Home | BAC/Teze | Biblioteca | Jobs | Referate | Horoscop | Muzica | Dex | Games | Barbie

 

Search!

     

 

Index | Forum | E-mail

   

In fiecare luna va recomandam un site iar dumneavoastra decideti daca merita sau nu sa stea in lista de favorite. Asteptam siturile si sugetiile voastre la adresa noastra de e-mail. Cititi mai jos recomandarea acestei luni...

 

 
 
 
 
 Meniu rapid  Portalul e-scoala | CAMPUS ASLS | Forum discutii | Premii de excelenta | Europa

 

 

 

[ Arhiva: Anul 2007 | Anul 2006 | Anul 2005 | Anul 2002 | Anul 2001 | Anul 2000 ]

Arhiva | Anul 2006

12. DECEMBRIE 2006: JOBfest ENO - Editia Nationala Online ( http://www.jobfest.ro )

JOBfest ENO iti propune sa faci un pas inainte in cariera - poti aplica de oriunde din Romania pentru una dintre zecile de companii participante la eveniment. Prin organizarea acestei editii online, urmarim implicarea tinerilor din centrele urbane importante, precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Craiova sau Constanta.

JOBfest ENO - Eveniment National Online este un concept nou in Romania si presupune realizarea unui targ de cariera in mediul virtual, accesibil la nivel national, la scurt timp dupa expozitia propriu-zisa.

De asemenea, pe toata perioada evenimentului online, veti beneficia de consiliere online, de ponturi utile pentru cariera, de interviuri cu lideri sau profesionisti din mediul de afaceri romanesc dar si de alte surprize zilnice
. Mai multe detalii aici...

 

11. NOIEMBRIE 2006: ASFSIM ( http://www.asfsim.ro/ )

 

ASfsim - Asociatia Studentilor din Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor este o organizatie studenteasca nonguvernamentala, care realizeaza proiecte pe plan socio-profesional, educational, cultural, civic, recreativ si alte domenii de interes pentru studenti. La nivel national ASFSIM este membru al ANOSR.

 

Pe site veti gasi un index util cu televiziuni pe care le puteti urmari online precum si o agregare a stirilor din presa centrala pe care va recomandam sa le cititi zilnic.
 

10. OCTOMBRIE 2006: EDU PROJECT ( http://www.eduproject.ro/ )

 

Edu Project reprezinta in Romania mai multe universitati si scoli de limba din Italia, Marea Britanie, Germania, Cipru, Grecia, Portugalia si Spania.


Oferta noastra de studii vizeaza atit studii universitare, cit si de master si MBA din diferite domenii: inginerie, design, moda, arte vizuale, economie, comert, banci, management, marketing, relatii internationale, drept, e-commerce, psihologie organizationala, turism, informatica, relatii publice, sociologie, studii europene etc.


De asemenea, prin intermediul parteneriatelor cu cele mai bune scoli de limba din strainatate puteti studia engleza, italiana, germana, spaniola sau portugheza.
 

9. SEPTEMBRIE 2006: CHANCE FOR LIFE ( http://www.chanceforlife.ro/ )

 

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie non-profit, independenta si apolitica(ONG), înfiintata în anul 2000.

Misiunea Fundatiei CHANCE FOR LIFE este de a sustine dezvoltarea optima a copiilor aflati în risc ridicat de excluziune sociala.

Ne dorim sa oferim sustinere scolara, emotionala si materiala copiilor în risc de excluziune sociala, sa minimizam efectele institutionalizarii asupra dezvoltarii copiilor, sa ne asiguram ca drepturile copiilor sunt respectate si ca ei se bucura de sanse egale de dezvoltare, sa ajutam un numar cât mai mare de membri ai personalului si de familii ale copiilor sa constientizeze importanta pe care o au în dezvoltarea copiilor, sa crestem capacitatea familiilor si angajatilor centrelor de plasament de a functiona ca un factor de sustinere pentru dezvoltarea copiilor, sa combatem stereotipurile si prejudecatile comunitatii fata de copiii seropozitivi si copiii saraci, sa ajutam un numar cât mai mare de români sa constientizeze importanta implicarii lor în viata comunitatii, inclusiv prin actiuni de voluntariat.

8. AUGUST 2006: YOUTH OF THE WORLD ( http://www.youth-policies.org/ )

 

Scopul Pro-Youth este acela de a elabora si promova politici pentru tineret . Consideram ca tinerii sunt resursa cea mai de pret a unei tari, ei nefiind doar o simpla problema de administrat.


Mobilizarea tinerilor si recunoasterea perspectivei lor unice asupra nevoilor actuale cat si a celor viitoare, sunt prioritati nationale si internationale. In prezent, in întreaga lume, numarul celor care acceptă valoarea angajamentelor si a resurselor implicate in procesul de formulare a politicii nationale a tineretului cat si a planurilor de actiune este in continua crestere.


THE WAY TO EXCELENCE -
http://www.youth-policies.org/

7. IULIE 2006: WORLD VISION ROMANIA ( http://www.worldvision.ro/ )

 

Organizatia crestin-umanitara World Vision si-a facut simtita prezenta in Romania inca din anul 1977, cand a intervenit cu ajutor de urgenta pentru oamenii afectati de cutremurul din 4 martie.

 

Ca un raspuns la multe dintre problemele create de sistemul comunist, World Vision a selectat pentru derularea proiectelor regiuni ale tarii care se confruntau cu situatii dificile.


World Vision a inceput sa lucreze in institutii pentru copii cu nevoi speciale, donatiile organizatiei suplimentand necesitatile de hrana, medicamente, imbracaminte si jucarii.


Principalii beneficiari ai programelor World Vision Romania sunt copiii institutionalizati, bolnavi de SIDA, cei fara adapost, familiile sarace. World Vision Romania incearca sa aduca in viata acestora lumina credintei, sprijin material si sufletesc, ingrijiri medicale si educatie. Munca noastra se bazeaza pe respect, incredere si o profunda daruire pentru binele comunitatii.

6. IUNIE 2006: ENCICLOPEDIA CULTURALA "ITAU" ( http://www.itaucultural.org.br )

Avem onoarea de a va aduce la cunostinta ca Enciclopedia Culturala "Itau" de Arte Vizuale (www.itaucultural.org.br), unul dintre cele mai importante instrumente de reper pe Internet despre arta braziliana, poate fi acum accesata si in limbile engleza, spaniola si franceza.

Este vorba de o enciclopedie virtuala care contine sectiuni dedicate principalilor artisti vizuali brazilieni: pictori, sculptori, videomakers samd. Acolo pot fi de asemenea gasite informatii despre muzee si institutii ce ocrotesc memoria artistica nationala. O alta sectiune a enciclopediei trateaza definitii de scoli si miscari, genuri si tendinte, echipamente, tehnici si concepte artistice.

Se pot gasi de asemenea reproducerile celor mai importante lucrari ale artistilor listati in Enciclopedie. Totodata, exista informatii despre momentele de varf ale artei braziliene. Exista si o lista de evenimente, in Brazilia si in strainatate, la care participa artisti brazilieni.

Suntem convinsi ca Enciclopedia Culturala "Itau" de Arte Vizuale poate constitui un instrument important pentru largirea orizonturilor culturale - vizitati www.itaucultural.org.br !

5. MAI 2006: DACIA NEMURITOARE ( http://www.dacii.ro )

Acest site este dezvoltat de Asociatia Dacia Nemuritoare, organizatie neguvernamentala, non-profit, al carei scop principal este promovarea valorilor si traditiei nationale, contributia la pastrarea identitatii nationale a romanilor din intreaga lume, promovarea interesului in favoarea si pentru dezvoltarea sub orice forma a studiului istoriei, trezirea spiritului civic al romanilor.

Site-ul va ofera foarte multe resurse despre traditiile nationale precum si foarte multe repere istorice pentru cei pasionati de geto-daci.

Vizitati http://www.dacii.ro pentru o comunitate aparte!

4. APRILIE 2006: FII INTELIGENT - NU FI VIOLENT! ( http://www.stopviolentainscoli.ro )

Programul "Fii Inteligent, Nu Fi Violent!" se adreseaza elevilor din clasele 1-12 din Bucuresti a inceput la data de 30 ianuarie 2006 si se va termina la sfarsitul anului scolar curent, in luna iunie.

Programul pilot pentru Capitala este o initiativa a Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Fundatiei NOI si Agentiei de Comunicare AdEntity, Affiliate of Chime Communication UK.

Concursul de proiecte pentru non-violenta urmareste identificarea problemelor cu care se confrunta. Pentru fiecare problema identificata copiii vor trebui sa gaseasca solutii.
Fiecare scoala va depune un proiect care sa contina probleme identificate si masuri de combatere a violentei. Proiectul va fi coordonat de cadrele didactice si va beneficia de sprijinul parintilor.

Detalii la http://www.stopviolentainscoli.ro !

3. MARTIE 2006: REVISTA BUSINESS ADVISER ( http://www.business-adviser.ro )

Site-ul www.business-adviser.ro se concentreaza, in special, pe domeniul afacerilor, insa continutul sau prezinta numeroase alte informatii atat din mediul mass-media si al imobiliarelor, cat si din cel cultural si monden. La baza acestui site sta revista cu acelasi nume si acelasi obiectiv, revista ce poate fi citita integral in aria acestuia.

Bine structurat si cu o bogata varietate de informatii, site-ul aduce la cunostinta navigatorului proaspete stiri din domeniul vizat, povesti de succes si indrumari din partea specialististilor in marketing, idei de investitii, oferte imobiliare si sfaturi de amenajare a locuintei.

Imaginea de tara este privita cu interes de Business Adviser, ce promoveaza proiectul Imagine Romania www.imagine-romania.ro  si descrie, prin sectiunea de cultura, tabloul secular al Bucuresti-ului,  frumusetea conservata a arhitecturii sale.

2.FEBRUARIE 2006: REVISTA CONNAISSEUR ( http://www.vinul.ro )

Dezvoltat initial pe baza singurei reviste de profil din Romania (suplimentul lunar Connaisseur, distribuit impreuna cu ziarul ZIUA), www.vinul.ro s-a transformat intre timp in revista online de sine statatoare, cu o comunitate fidela si pasionata de fenomenul vinului.

Degustari, rating-uri profesioniste si review-uri pentru cele mai importante vinuri disponibile pe piata, retete culinare, gastronomie fina, prezentari ale celor mai bune restaurante din intreaga tara, ultimele
noutati din industria vinului, anchete, interviuri, reportaje si prezentari constituie tot atatea puncte de atractie pentru comunitatea online a iubitorilor vinurilor din Romania.

Portalul www.vinul.ro ofera vizitatorilor si resurse educative in domeniul vinurilor (introducere in arta degustarii si aprecierii unui vin, food-pairing), precum si informatii cu privire la cei mai importanti
producatori de vin din tara.

Una dintre cele mai apreciate sectiuni ale www.vinul.ro este “Durerea de cap”, unde periodic sunt listate vinurile falsificate sau de calitate indoielnica.

Acest portal promoveaza vinurile de calitate si imaginea de tara, prin prezentarea traditiilor si obiceiurilor romanesti, a produselor traditionale, precum si prin cristalizarea unei comunitati online educate in materie de gastronomie si life-style.

Va invitam sa vizitati acest portal inedit la www.vinul.ro !

1.IANUARIE 2006: CHESS ROMANIA ( http://www.chess-romania.ro/ )

CHESS ROMANIA este un site dedicat tuturor iubitorilor de sah. Site-ul gazduieste cele mai noi informatii despre GRAND PRIX SAH ROMANIA si in premiera pentru Romania, ofera TRANSMISIUNI LIVE ale jocurilor de sah din campionatul national.

SPECTACULOS - site-ul CHESS ROMANIA a gazduit in 2005 jocul de sah dintre celebrii KARPOV si ANDREI ISTRATESCU. In 2006, in luna aprilie, site-ul www.chess-romania.ro va transmite LIVE un joc celebru: cel mai bine cotat roman, campionul european DIETER NISIPEANU il va intalni la Bucuresti pe campionul mondial VESELIN TOPALOV. In luna aprilie sunteti invitati sa vedeti LIVE meciul de sah.

 

[ Arhiva: Anul 2007 | Anul 2006 | Anul 2005 | Anul 2002 | Anul 2001 | Anul 2000 ]

 

 

Home | BAC/Teze | Biblioteca | Referate | Games | Horoscop | Muzica | Versuri | Limbi straine | DEX

Modele CV | Wallpaper | Download gratuit | JOB & CARIERA | Harti | Bancuri si perle | Jocuri Barbie

Iluzii optice | Romana | Geografie | Chimie | Biologie | Engleza | Psihologie | Economie | Istorie | Chat

 

Joburi Studenti JOB-Studenti.ro

Oportunitati si locuri de munca pentru studenti si tineri profesionisti - afla cele mai noi oferte de job!

Online StudentOnlineStudent.ro

Viata in campus: stiri, burse, cazari, cluburi, baluri ale bobocilor - afla totul despre viata in studentie!

Cariere si modele CVStudentCV.ro

Dezvoltare personala pentru tineri - investeste in tine si invata ponturi pentru succesul tau in cariera!

 

 > Contribuie la proiect - Trimite un articol scris de tine

Gazduit de eXtrem computers | Project Manager: Bogdan Gavrila (C)  

 

Toate Drepturile Rezervate - ScoalaOnline Romania