Home | BAC/Teze | Biblioteca | Jobs | Referate | Horoscop | Muzica | Dex | Games | Barbie |
|||||
|
|
||||
|
![]() |
||||
Vrei sa devii un bucatar renumit? Iti punem la dispozitie zeci de retete gustoase si sute de ponturi pentru bucataria ta. Vrem sa mananci sanatos si sa te distrezi daca ai facut o pasiune din gatit... |
|||||
|
|||||
Meniu rapid Portalul e-scoala | CAMPUS ASLS | Forum discutii | Premii de excelenta | Europa |
|
|
|
|
|
|
|
![]() Ingrediente 300 g creier de vitel sau de porc, 150 g ceapa, 50 ml untdelemn, 20 ml rom, 150-200 g unt, 5 masline, un gogosar, 5 sardele, cite un virf de lingurita condimente de pasteta, sare. Mod de preparare Ceapa rasa prin razatoarea cu gauri mici sau taiata marunt, se caleste intr-o cratita 5 miute, la foc mic, in untdelemn, fara sa se ingalbeneasca, apoi se adauga creierul, romul si condimentele.Se lasa sa se inabuse acoperite, la foc mic, cca 15-20 minute, amestecindu-se din cind in cind, ca sa fie bine patruns creierul.Apoi, cratita se ia de pe foc si se zdrobeste bine creierul cu furculita, frecindu-se circular, pina cind capata aspectul unei paste.Untul se freaca pina ce se moaie, apoi se adauga pasta de creier, sardelele, gogosarul si maslinele taiate in cubulete, se amesteca bine si se sareaza dupa gust.Pasta se aranjeaza pe platou dupa exemplele aratate la inceputul capitolului sau se foloseste la prepararea sandvisurilor.
|
|