Home | BAC/Teze | Biblioteca | Jobs | Referate | Horoscop | Muzica | Dex | Games | Barbie |
|||||
|
|||||
|
|||||
Vrei sa devii un bucatar renumit? Iti punem la dispozitie zeci de retete gustoase si sute de ponturi pentru bucataria ta. Vrem sa mananci sanatos si sa te distrezi daca ai facut o pasiune din gatit... |
|||||
|
|||||
Meniu rapid Portalul e-scoala | CAMPUS ASLS | Forum discutii | Premii de excelenta | Europa |
|
|
|
|
|
|
|
Ingrediente 4 oua, 100 g unt, 150 g faina, 100 g zahar, 15 ml rom, 50-100 g stafide, 1 zahar vanilat, 50 g nuci tocate Mod de preparare Se ung bine cu margarina si se tapeteaza cu faina 24 forme mici de tarte cu marginea ondulata.Intr-o tigaita se topeste untul si se lasa la o parte sa se racesca. Stafidele se amesteca cu faina, zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pina se intareste ca o zapada. Galbenisurile si untul se amesteca de 4-5 ori dupa care se amesteca cu toata faina de 9-10 ori. Se umple jumatate din fiecare forma cu compozitia obtinuta si se presara cu nuci. Se coace la foc mijlociu cca 25-30 min. Prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar.
|
|