Home | BAC/Teze | Biblioteca | Jobs | Referate | Horoscop | Muzica | Dex | Games | Barbie |
|||||
|
|||||
|
|||||
Vrei sa devii un bucatar renumit? Iti punem la dispozitie zeci de retete gustoase si sute de ponturi pentru bucataria ta. Vrem sa mananci sanatos si sa te distrezi daca ai facut o pasiune din gatit... |
|||||
|
|||||
Meniu rapid Portalul e-scoala | CAMPUS ASLS | Forum discutii | Premii de excelenta | Europa |
|
|
|
|
|
|
|
Ingrediente 300 g faina, 200 g unt, 100 g zahar pudra, un ou intreg, un galbenus, un plic cu zahar vanilat, un virf de cutit sare fina, coaja si zeama de la o lamiie mica (Se coace in tava mijlocie de cca 23/33 cm). Mod de preparare Aluatul se imparte in doua. Jumatate se intinde in foaie de numai 1/2 cm fiind fara praf de copt.Se coace la foc mijlociu cca 20 minute, pina cind se rumeneste putin, apoi se presara cu o lingura de gris, se asaza umplutura si se acopera cu cealalta jumatate de aluat care se unge cu albus; se fac dire cu furculta si se coace ca si precedenta.
|
|